SCHEMAN

Sundbybergs Simhall - Sundbyberg  

 

Träningsverket Danderyd 

 

Vasalundshallen - Solna (Hitta hit!

 

 

DrivKraft - Solna (Hitta hit)

 


tis 11-12 

 

tors 6.30-7.30 start v3


tis 17.00-18.00

sön 16:30-17:45


 se scheman

VILL DU YOGA MED MIG ?  vår 2022

 

Du hittar mig i Solna, Sundbyberg och Sollentuna. 

Se schema nedan!

SCHEMAN

 

Egna klasser i Täby

 

Yinyoga VT 2022

 

Onsdag den 12/1 kl.18.30-20.00 startar yogan på Rödbetans kvarters gård.

Unna dig en skön stund med dig själv på matta och hitta balansen i livet. Yinyoga är en blandning av yoga, mindfullness och kinesisk medicin. I yinyoga utför vi ganska enkla, mjuka yogaövningar och stannar i dem några minuter, varje klass avslutas med en avslappning och kort meditation. Klasser kommer att variera, vi kommer bla att öva pilates

för att stärka kroppens djuptliggande muskler. Yinyoga baseras på idén att övningarna öppnar upp energiflödet i meridianerna (energikanalerna). I yinyoga rör vi inte på kroppen i positionerna utan vi försöker slappna av, mjukna och andas. Man blir rörligare i lederna och på så sätt mjukare och mer flexibel. Yinyoga är ett bra komplement och balans till en annan fysisk träning. Yinyoga passar alla människor och kroppar. Den är dock särskilt effektiv för stela och orörliga personer. Du blir inte varm under klassen därför det är bra att du har långärmad tröja och strumpor. Alla kan yoga, du behöver varken vara smidig eller stark - det är just det du blir när du yogar! Inga förkunskaper krävs.

 

 

Vi träffas 21 onsdagar under terminen

Start onsdag 12/1   

Uppehåll v.9, 15  

Ordinarie pris 3780 kr

Röbetans medlemar 3610 kr

Prova-på 100 kr för nya kunder 

Drop-in 210 kr

begränsad antal deltagare 6 pers 

Swish 1234 32 64 68 Yoga4Wellness

 

Yogalärare Vera Åström 

tel 0704 950 350

Anmälan/frågor skickas till info@yoga4wellness.se

 

VILLKOR FÖR ANMÄLAN OCH BETALNING


  • Anmälan är bindande och du blir anmäld först när du har betalat in kursavgiften.


AVBOKNING INNAN KURSSTART


  • Pga sjukdom, med läkarintyg: Om du skulle bli sjuk innan kursstarten gäller det att du, mot uppvisande av läkarintyg, kan avboka dig från hela kursen. Du får tillbaka hela summan på kursavgiften.
  • Andra skäl till avbokning: Om du av andra skäl inte kan gå kursen, får du ej tillbaka avgiften men pengarna finns innestående och kan användas vid andra kurser och workshops eller massage hos Yoga4Wellness.


AVBOKNING UNDER PÅGÅENDE KURS


  • Pga sjukdom, med läkarintyg: Om du vid påbörjad kurs drabbats av en sjukdom och kan inte gå klart kursen (mot uppvisande av läkarintyg), får du tillbaka en del av kursavgiften, baserat på antalet kurstillfällen som du hunnit närvara och våra administrativa avgifter.


ANDRA SKÄL FÖR AVBOKNING


  • Om du av andra skäl inte kan gå hela kursen, får du inte tillbaka kursavgiften, men är välkommen att gå kurs vid ett annat tillfälle.